Image

Online
oefenen voor groep 6, 7 en 8

Word beter in rekenen en taal met het adaptieve leerpad van Studira. Werk dagelijks naar een nieuw dagdoel en oefen met duizenden oefeningen.

Logo 1
Logo 2
Logo 3

Persoonlijk
leerpad

Bij Studira bouwen we elke dag een persoonlijk leerpad voor je kind. De oefeningen zijn passend bij de door jullie gekozen doelen binnen rekenen, taal en toets voorbereiding.

Van oefenen
naar begrijpen

Duizenden oefeningen om elk onderwerp volledig te begrijpen. Én om met de schooltoetsen te oefenen, zoals Cito, ROUTE 8, IEP en meer.

Elke dag
een nieuw doel

Elke dag werkt je kind richting een helder doel op het leerpad. In één overzicht zie je waar je die dag naartoe werkt en wat je al hebt afgerond. Dit zorgt voor structuur en extra motivatie.

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

4.7
  • Naomi

    “Mijn dochter vind schoolwerk leuker met Studira. Verder is het is fijn dat je als ouder(s) op de hoogte blijft, je krijgt een bericht als je kind aan de slag is geweest. En de kinderen zien zelf wel hoeveel minuten ze bezig zijn. Top!”

  • Corine

    “Studira is heel duidelijk en werkt erg goed. Door het algoritme past Studira de vragen steeds aan. Je kunt zelf bepalen met welke onderwerpen je kind oefent.”

  • Geoffrey

    “Zeer goede en duidelijke oefeningen ons kind maakt met veel plezier de opdrachten. Ook de mails over de behaalde doelen stimuleren hem onwijs.”

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4
Text media image

Uitleg voor én na elke oefening

Klik op ‘Hoe doe ik dit’ voor uitleg over de vraagstelling. Na het beantwoorden van de vraag geven we altijd uitleg waarom iets goed of fout is, voor zowel rekenen als taal. Zo gaan ze van oefenen naar begrijpen.

Text media image

Een leerpad op eigen niveau

Jullie stellen in hoe lang en wat jullie elke dag willen oefenen. Wij zetten vervolgens elke dag een nieuw leerpad klaar. Doel van de dag behaald? Langer oefenen mag altijd. De moeilijkheidsgraad past zich aan op het niveau van het kind. Zo boek je snel vooruitgang en blijft het oefenen leuk.

Text media image

Volg voortgang met ouderrapportages

Elke week krijg je als ouder een overzicht met alle voortgang per e-mail. Je volgt wanneer, hoe lang en welke onderwerpen je kind heeft geoefend. Zo kun je eenvoudig ondersteunen waar het nodig is.

Text media image

Aansluiting op Cito, IEP en Route 8

Bij alle oefeningen op ons platform gebruiken we de vraagstelling van Cito, IEP, Route 8, AMN en Dia. Studira is daarom geschikt om te oefenen voor alle toetsen groep 6, groep 7 & groep 8.

📐
taal- reken en toetsoefeningen

🍎
nieuwe oefeningen per week

💡
kinderen oefenen wekelijks op Studira

Start nu met
doelgericht oefenen

Rekenen
Redactiesommen
Begrijpend lezen
Taal

Met Studira maken kinderen in groep 6, 7 en 8 grote vooruitgang op rekenen, taal en toetsen.