Doelgericht oefenen
in groep 6

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind in kan verbeteren. Ook met schooltoetsen.
Zo behalen kinderen in groep 6 op een gestructureerde manier grote vooruitgang.

Logo 1
Logo 2
Logo 3

Het start in groep 6

De stof in groep 6 vormt de basis voor de komende jaren. Nieuwe strategieën en onderwerpen, nieuwe uitdagingen.

Zelfvertrouwen in de bovenbouw

Met Studira oefen je op jouw niveau met oefeningen die je uitdagen en bij veel oefeningen staat er uitleg als dat nodig is. Zo ontwikkel je je zelfvertrouwen in de bovenbouw!

Structuur
voor je kind

De oefeningen helpen de vaardigheden van je kind te verbeteren, zonder te verdwalen in een overvloed aan vakken en oefeningen.
Stapje voor stapje naar het volgende niveau.

De vele uitdagingen
van groep 6

Spelling wordt steeds complexer, het niveau van begrijpend lezen gaat omhoog en je kind leert diverse nieuwe rekenonderdelen. Door het jaar heen zijn er verschillende tests om het niveau van je kind te toetsen. Vaak heeft een kind moeite met 1 of 2 vakken, of met de toetsen.
Meer weten over de vakken?
Bekijk de pagina’s van rekenen en taal.

Text media image

Zelfstandig en doelgericht oefenen

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht verbeteren van de onderwerpen die je kind lastig vindt. Je stelt een oefendoel, waarna je kind zelfstandig en doelgericht oefent. De oefeningen passen zich aan, zodat jouw kind altijd op eigen niveau oefent. Door te werken aan automatisering ontwikkelt het zelfvertrouwen.

Structuur voor je kind

In groep 6 leert je kind nog om te plannen en tijd in te delen. Daarom kan je in Studira doelen stellen om voor te oefenen. Studira biedt op basis hiervan een uniek leerpad, met oefeningen voor vakken, onderwerpen en schooltoetsen. Zo behoudt je kind het overzicht.

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

4.7
  • Naomi

    “Mijn dochter vind schoolwerk leuker met Studira. Verder is het is fijn dat je als ouder(s) op de hoogte blijft, je krijgt een bericht als je kind aan de slag is geweest. En de kinderen zien zelf wel hoeveel minuten ze bezig zijn. Top!”

  • Corine

    “Studira is heel duidelijk en werkt erg goed. Door het algoritme past Studira de vragen steeds aan. Je kunt zelf bepalen met welke onderwerpen je kind oefent.”

  • Geoffrey

    “Zeer goede en duidelijke oefeningen ons kind maakt met veel plezier de opdrachten. Ook de mails over de behaalde doelen stimuleren hem onwijs.”

Start nu met doelgericht oefenen

Rekenen
Redactiesommen
Begrijpend lezen
Taal

Ontwikkel het zelfvertrouwen en de vaardigheden van je kind met doelgerichte oefeningen voor groep 6. In jouw tempo naar je beoogde niveau.