Image

Oefenen met taal

Maak taaloefeningen die zich aanpassen aan jouw doelen en niveau. Afgestemd op de toetsen van Cito, Route 8 en IEP voor groep 6, 7 en 8.

Van de makers van Squla & StudyGo
Onbeperkt taal en rekenen oefenen
Probeer 14 dagen gratis

Taalonderwerpen die aansluiten
bij jouw school

Text media image

Elke dag een helder dagdoel

Jij geeft aan welke onderwerpen je moeite mee hebt en hoe lang je wilt oefenen. Wij zetten elke dag een persoonlijk leerpad voor je klaar met een Doel van de dag. Doel behaald? Langer oefenen mag altijd!

Text media image

Aansluiting op Cito, IEP en Route 8

Bij alle taaloefeningen op Studira gebruiken we de vraagstelling van Cito, IEP, Route 8, AMN en Dia. Studira is daarom geschikt om te oefenen voor alle toetsen groep 6groep 7 & groep 8.

Text media image

Adaptieve leerpaden

Met Studira oefent je kind taaloefeningen op eigen niveau. De moeilijkheidsgraad van het leerpad past zich automatisch aan aan het niveau van de leerling. Zo weet je zeker dat je de juiste oefeningen aan het doen bent!

Text media image

Taaltips en uitleg bij iedere vraag

De Studira onderwijsexperts hebben bij elke taaloefening tips en uitleg geschreven, die wordt getoond na het beantwoorden van een vraag. De uitleg helpt kinderen om te begrijpen waarom een antwoord goed of fout is, waardoor de lesstof sneller wordt opgenomen.

Vergelijk ons met andere platforms

Studira Junior Einstein Gynzy Kids
Geschikt voor groep 6, 7 en 8
Geschikt voor groep 6, 7 en 8 Studira Junior Einstein Gynzy Kids
Tips en uitleg bij elke vraag
Tips en uitleg bij elke vraag Studira Junior Einstein Gynzy Kids
Rapportages voor ouders
Rapportages voor ouders Studira Junior Einstein Gynzy Kids
Persoonlijk leerpad
Persoonlijk leerpad Studira Junior Einstein Gynzy Kids
Doel van de dag
Doel van de dag Studira Junior Einstein Gynzy Kids

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

4.7
  • Naomi

    “Mijn dochter vind schoolwerk leuker met Studira. Verder is het is fijn dat je als ouder(s) op de hoogte blijft, je krijgt een bericht als je kind aan de slag is geweest. En de kinderen zien zelf wel hoeveel minuten ze bezig zijn. Top!”

  • Corine

    “Studira is heel duidelijk en werkt erg goed. Door het algoritme past Studira de vragen steeds aan. Je kunt zelf bepalen met welke onderwerpen je kind oefent.”

  • Geoffrey

    “Zeer goede en duidelijke oefeningen ons kind maakt met veel plezier de opdrachten. Ook de mails over de behaalde doelen stimuleren hem onwijs.”

Veelgestelde vragen

We maken Studira voor kinderen in groep 6, 7 en 8 die moeite hebben met rekenen, taal of toetsen. Kinderen oefenen met Studira in hun eigen tempo en niveau met de onderwerpen die ze lastig vinden, maar op een leuke en uitdagende manier. Zo ontwikkelt het zelfvertrouwen en gaan ze met meer plezier naar school.

Squla is voor iedereen op de basisschool. Kinderen kunnen met hun eigen avatar spelletjes spelen over alle vakken en hiermee punten winnen.

StudyGo richt zich met name op de middelbare school, maar biedt ook hulp met het leren van woordjes -en begrippenlijsten.

Bij Studira staat adaptief oefenen centraal, gericht op de moeilijkste vakken in toetsvorm. Door telkens een beetje meer uitdaging te krijgen, met aansprekende uitleg en positieve feedback creëren we een unieke leerervaring aangepast voor elk kind.

Je kan bij Studira oefenen met 82 verschillende onderwerpen binnen de vakken rekenen en taa. Elke maand voegen we oefeningen toe binnen deze vakken.

Studira werkt waar en wanneer het jullie het beste uitkomt: op je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Start met doelgericht taal oefenen

Taal
Grammatica
Woordenschat
Spelling

Duizenden oefeningen voor groep 6, 7 en 8 staan klaar om geoefend te worden.