Doelgericht oefenen
in groep 7

In groep 7 leg je de basis voor het schooladvies. Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind in kan verbeteren. Ook voor toetsen. Een uniek leerpad dat zich aanpast aan jouw kind.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4

Zelfstandig in groep 7

In groep 7 wordt je kind steeds zelfstandiger, wordt er met moeilijkere onderwerpen gestart en komt er meer huiswerk.

Oefen gericht en automatiseer

Met Studira oefen je gericht met de vakken waar je je in wilt verbeteren. Je krijgt uitleg bij moeilijke oefeningen en leert automatiseren. Zo wordt het steeds een beetje makkelijker.

Behoud het overzicht

De unieke leerpaden helpen je kind het overzicht te behouden en doelgericht te oefenen, ook met toetsen. Dit geeft rust en focus voor je kind en voor jou als ouder.

Grote stappen
in groep 7

In groep 7 komt er veel op je kind af. Niet alleen groeit je kind sociaal en emotioneel hard, ook wordt de basis voor het schooladvies gelegd en worden de vakken ingewikkelder. Met name rekenen en taal vinden veel kinderen lastig. De LVS-toetsen kunnen bovendien spannend voelen.
Meer weten over de vakken?
Bekijk de pagina’s van rekenen en taal.

Text media image

Stel je doel en oefen op eigen niveau

Met Studira oefent je kind zelfstandig en doelgericht met de onderwerpen die je kind lastig vindt. Je stelt een oefendoel, waarna Studira de oefeningen aanbiedt op het niveau van jouw kind. Ook als dat voor rekenen groep 6 niveau is, en taal groep 8 niveau. Een uniek leerpad dat past bij jouw kind.

Met zelfvertrouwen aan je schoolwerk

Oefening baart kunst, ook in groep 7. Studira helpt met structuur, oefening voor vakken en toetsen. Bij veel oefeningen staat er uitleg wanneer je kind dat nodig heeft. Dit geeft overzicht en focus waardoor je met een goed gevoel aan de slag kan.

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

4.7
  • Naomi

    “Mijn dochter vind schoolwerk leuker met Studira. Verder is het is fijn dat je als ouder(s) op de hoogte blijft, je krijgt een bericht als je kind aan de slag is geweest. En de kinderen zien zelf wel hoeveel minuten ze bezig zijn. Top!”

  • Corine

    “Studira is heel duidelijk en werkt erg goed. Door het algoritme past Studira de vragen steeds aan. Je kunt zelf bepalen met welke onderwerpen je kind oefent.”

  • Grace

    “Onwijs fijn platform: Soort Squla voor de bovenbouw, met veel fijne oefeningen en aanpasbare leerdoelen.”

Start nu met doelgericht oefenen

Rekenen
Redactiesommen
Begrijpend lezen
Taal

Ontwikkel het zelfvertrouwen en de vaardigheden van je kind met doelgerichte oefeningen voor de vakken en toetsen in groep 7.