Image

Studira voor
ieder kind

Met Studira oefenen kinderen in groep 6, 7 en 8 rekenen en begrijpend lezen met een adaptief leerpad. Studira is er voor alle kinderen, ook als er thuis minder te besteden is. Om dit mogelijk te maken, werken wij samen met verschillende stichtingen en goede doelen, zoals Stichting Leergeld.

Vraag Studira gratis aan via een van onze partners.

Studira aanvragen voor je kind?

Je kunt Studira gratis aanvragen bij een van de onderstaande partners*.

Staat jouw organisatie er niet tussen? Laat dan hier weten via welke organisatie je graag Studira wil aanvragen.

* Elke organisatie werkt lokaal en onafhankelijk. Vraag de organisatie naar de mogelijkheden.

Werkt samen met Studira
Jeugdfonds Almelo
Jeugdfonds Almelo Werkt samen met Studira
Leergeld Alkmaar
Leergeld Alkmaar Werkt samen met Studira
Leergeld Amsterdam
Leergeld Amsterdam Werkt samen met Studira
Leergeld Eindhoven
Leergeld Eindhoven Werkt samen met Studira
Leergeld Leidschendam-Voorburg
Leergeld Leidschendam-Voorburg Werkt samen met Studira
Leergeld Utrecht
Leergeld Utrecht Werkt samen met Studira
Logo 1
Logo 2
Logo 3

Andere leerplatformen van Studira

De apps WoordExtra, Squla en StudyGo zijn ook van de makers van Studira. Deze producten kun je ook aanvragen via verschillende organisaties.

Veelgestelde vragen

Let’s go! 👍

Bekijk hieronder de meestgestelde vragen of bezoek onze helppagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via contact@studira.nl.

We maken Studira voor kinderen in groep 6, 7 en 8 die beter willen worden in rekenen, begrijpend lezen of toetsen. Kinderen oefenen met Studira in hun eigen tempo en niveau met de onderwerpen die ze lastig vinden, maar op een leuke en uitdagende manier. Zo ontwikkelt het zelfvertrouwen en gaan ze met meer plezier naar school.

Alle oefeningen op Studira sluiten aan bij de lesstof van groep 6, 7 en 8 op Nederlandse basisscholen. Leidend hierbij zijn de leerlijnen vanuit het Ministerie van Onderwijs voor 2023.

Squla is een online leerplatform voor leerlingen op de basisschool. Kinderen kunnen leuke quizzen en games spelen in alle vakken en groepen en hiermee punten verdienen.
StudyGo richt zich met name op de middelbare school, en ondersteunt met toetsvoorbereiding door middel van uitlegvideo’s, oefenvragen en samenvattingen.
Bij Studira staat adaptief oefenen centraal, gericht op de vakken rekenen en begrijpend lezen in toetsvorm. Door telkens een beetje meer uitdaging te krijgen, met duidelijke uitleg en aanmoedigingen creëren we een unieke leerervaring aangepast voor elk kind.

Wij hechten veel waarde aan privacy en de veiligheid van gegevens en vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een adequate beveiliging. Zo nemen we passende technische en organisatorische maatregelen en zorgen we ervoor dat bedrijven waar we mee samenwerken zich hier ook aan houden.
We slaan gegevens zo veel mogelijk op binnen Europa. Waar dat niet mogelijk is, zorgen we ervoor dat de gegevens ook goed worden beveiligd. We houden ons daarbij altijd aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
Meer informatie over hoe we gegevens beveiligen kan je lezen in ons Privacy Statement.