Studira voor
ieder kind in Nederland

Studira is er voor alle kinderen in groep 6 t/m 8, ook voor de kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Om dit mogelijk te maken werken wij samen met verschillende stichtingen en goede doelen. Bekijk hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.

Text media image

Iedereen met succes naar school

Studira wil dat alle kinderen met plezier naar school gaan en goed meekomen. Het thuis oefenen met Studira geeft zelfvertrouwen en betere resultaten in rekenen en begrijpend lezen. Dit verdient elk kind, ook kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Speciaal voor stichtingen en goede doelen bieden we Studira daarom tegen gereduceerd tarief aan. Wil je een samenwerking met Studira starten? Stuur dan een e-mail naar stichtingen@studira.nl.

Studira aanvragen voor je kind?

Studira werkt samen met de onderstaande stichtingen. Voor gezinnen die zijn aangesloten bij deze organisaties is Studira gratis aan te vragen.* Neem hiervoor contact op met de desbetreffende stichting.

Wil je Studira aanvragen via een andere stichting? Laat het ons hier weten en we nemen contact met ze op om een samenwerking op te zetten.

*Iedere organisatie werkt lokaal en onafhankelijk. Vraag bij de desbetreffende organisatie na wat de mogelijkheden zijn.

Werkt samen met Studira
Jeugdfonds Almelo
Jeugdfonds Almelo Werkt samen met Studira
Leergeld Alkmaar
Leergeld Alkmaar Werkt samen met Studira
Leergeld Amsterdam
Leergeld Amsterdam Werkt samen met Studira
Leergeld Eindhoven
Leergeld Eindhoven Werkt samen met Studira
Leergeld Leidschendam-Voorburg
Leergeld Leidschendam-Voorburg Werkt samen met Studira
Logo 1
Logo 2
Logo 3

En meer aanvullend onderwijs!

Wist je dat leerplatformen WoordExtra, Squla en StudyGo bij Studira horen? Ook deze producten bieden we tegen gereduceerd tarief aan stichtingen en goede doelen. Lees hier meer over WoordExtra, Squla en StudyGo.

Veelgestelde vragen

Let’s go! 👍

Hieronder vind je veelgestelde vragen door stichtingen en goede doelen. Zit jouw vraag er niet tussen? Bekijk onze helppagina of stuur een e-mail met je vraag naar stichtingen@studira.nl.

Wat leuk dat je overweegt met ons samen te werken. Wij hebben momenteel al veel samenwerkingen met verschillende organisaties, stichtingen en goede doelen. Dit doen we om zo veel mogelijk kinderen te kunnen helpen met leren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een samenwerking? Stuur dan een e-mail naar stichtingen@studira.nl.

We maken Studira voor kinderen in groep 6, 7 en 8 die beter willen worden in rekenen, begrijpend lezen of toetsen. Kinderen oefenen met Studira in hun eigen tempo en niveau met de onderwerpen die ze lastig vinden, maar op een leuke en uitdagende manier. Zo ontwikkelt het zelfvertrouwen en gaan ze met meer plezier naar school.

Alle oefeningen op Studira sluiten aan bij de lesstof van groep 6, 7 en 8 op Nederlandse basisscholen. Leidend hierbij zijn de leerlijnen vanuit het Ministerie van Onderwijs voor 2023.

Squla is een online leerplatform voor leerlingen op de basisschool. Kinderen kunnen leuke quizzen en games spelen in alle vakken en groepen en hiermee punten verdienen.
StudyGo richt zich met name op de middelbare school, en ondersteunt met toetsvoorbereiding door middel van uitlegvideo’s, oefenvragen en samenvattingen.
Bij Studira staat adaptief oefenen centraal, gericht op de vakken rekenen en begrijpend lezen in toetsvorm. Door telkens een beetje meer uitdaging te krijgen, met duidelijke uitleg en aanmoedigingen creëren we een unieke leerervaring aangepast voor elk kind.

Het bestellen van Studira voor stichtingen werkt aan de hand van unieke codes die ouders zelf kunnen activeren. De activatiecodes bestel je bij ons via e-mail (stichtingen@studira.nl). We hebben een minimale afname van 10 stuks, deze zijn onbeperkt houdbaar. Op het moment dat een activatiecode geactiveerd wordt, loopt het lidmaatschap na een jaar automatisch af. De ouders hoeven niks te betalen. 

Speciaal voor stichtingen en goede doelen bieden we Studira tegen kostprijs aan. Dit betekent € 26 voor een jaarlidmaatschap (normale prijs € 75).

Voor het aantal bestelde Studira-codes (vanaf 10 stuks) ontvang je een factuur.

Wij hechten veel waarde aan privacy en de veiligheid van gegevens en vinden het belangrijk dat je kunt vertrouwen op een adequate beveiliging. Zo nemen we passende technische en organisatorische maatregelen en zorgen we ervoor dat bedrijven waar we mee samenwerken zich hier ook aan houden.
We slaan gegevens zo veel mogelijk op binnen Europa. Waar dat niet mogelijk is, zorgen we ervoor dat de gegevens ook goed worden beveiligd. We houden ons daarbij altijd aan de eisen die de privacywetgeving stelt.
Meer informatie over hoe we gegevens beveiligen kan je lezen in ons Privacy Statement.