Doelgericht oefenen
in groep 8

Studira helpt met zelfstandig en doelgericht oefenen met de onderwerpen waar je kind zich in kan verbeteren.
Ook voor toetsen. Een uniek leerpad dat past bij jouw niveau.

Logo 1
Logo 2
Logo 3
Logo 4

Het laatste jaar op de basisschool

In groep 8 bereid je kind zich voor op het schooladvies en kijken jullie alvast vooruit naar de middelbare school. De laatste loodjes en een afsluiting van de basisschooltijd!

Puntjes op de i voor de doorstroomtoets

Met Studira oefent je kind op eigen niveau. Voor rekenen, taal of gericht voor de schooltoetsen (zoals Cito, IEP, ROUTE8 en meer) met duizenden oefeningen.

Weten waar je aan toe bent

Een toets voor het eerst doen kan spannend zijn. Oefen daarom met de schooltoetsen volgens het eigen unieke leerpad van jouw kind en stel je doel om te bereiken.

Text media image

Klaar voor de middelbare school?

In groep 8 bereidt je kind zich voor op het schooladvies en de afsluiting van de basisschool. Spannende ervaringen voor je kind. Het geeft rust en focus om op eigen tempo te oefenen met de doorstroomtoets, de onderwerpen van de afgelopen jaren te herhalen en te verdiepen. Én een goede basis voor het voortgezet onderwijs.

Text media image

Onbeperkt oefenen op je eigen tempo

Vaak heeft een kind moeite met 1 of 2 specifieke vakken. Uit duizenden oefeningen wordt automatisch een uniek leerpad samengesteld passend bij het doel dat je stelt, én bij het niveau van jouw kind. Zo kan je zelfstandig en doelgericht oefenen.

Text media image

Warmdraaien voor de doorstroomtoets

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent bij de doorstroomtoets. In Studira oefen je gericht op de vakken die je kind lastig vindt, op de manier waarop ze getoetst worden bij CITO, ROUTE8, IEP, Dia en AMN toetsen. Oefen op je eigen niveau en ga vol zelfvertrouwen op weg naar jouw schooladvies.

Wat vinden ouders en kinderen van Studira?

4.7
  • Kitty

    “Fijne extra ondersteuning voor je kind op de belangrijkste vakken (rekenen en spelling) in groep 7 en 8, je kan doelen instellen en algoritme past automatisch aan op het niveau v/h kind. Super tevreden en resultaten gaan langzaam omhoog.”

  • Corine

    “Studira is heel duidelijk en werkt erg goed. Door het algoritme past Studira de vragen steeds aan. Je kunt zelf bepalen met welke onderwerpen je kind oefent.”

  • Geoffrey

    “Zeer goede en duidelijke oefeningen ons kind maakt met veel plezier de opdrachten. Ook de mails over de behaalde doelen stimuleren hem onwijs.”

Start nu met doelgericht oefenen

Begrijpend lezen
Taal
Redactiesommen
Rekenen

Ontwikkel het zelfvertrouwen en de vaardigheden van je kind met doelgerichte oefeningen voor de vakken en doorstroomtoets in groep 8.

Logo 1
Logo 2
Logo 3